Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » » POHANE TIKVICE NA UKUSAN NAČIN KOJI SE BAŠ SVIMA DOPAO

POHANE TIKVICE NA UKUSAN NAČIN KOJI SE BAŠ SVIMA DOPAO

Written By Kulinarske Delicije on subota, 30. srpnja 2016. | 02:13



Potrebno:
tikvice
jaje
brašno
krušne mrvice (za paniranje)
sol

Priprema:
Tikvice oprati, obrisati i tanko narezati na kolute. Lagano posoliti.
Panirati ih u brašnu, jajima i mrvicama i pržiti u dosta vrućeg ulja dok ne porumene s obje strane. Ocijediti ih na papirnom ubrusu od suvišne masnoće.

Poslužiti uz nešto kao prilog ili kao samostalno bezmesno lagano jelo, za ručak ili večeru. Jesti vruće, jer tako su najukusnije
SHARE

About Kulinarske Delicije

0 komentari :

Objavi komentar