Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » » OD KADA SAM PROBALA OVAJ RECEPT ZA GULAŠ SVI DRUGI SU NE BITNI: JUNEĆI GULAŠ

OD KADA SAM PROBALA OVAJ RECEPT ZA GULAŠ SVI DRUGI SU NE BITNI: JUNEĆI GULAŠ

Written By Zanimljivosti on srijeda, 6. siječnja 2016. | 02:06






Svatko ima neku verziju,meni je ova najbolja…!

Sastojci:
60 dag junečeg buta
2 glavice luka
3 čena češnjaka
papar

 
sol
1 žlica vegete


pola žličice mljevene crvene paprike (po želji)
5 dl pasirane rajčice
1.5 l vode
lovorov list
peršin
1 žlica krušnih mrvica
Priprema:

 
Luk i češnjak narezati na sitno ili kao ja staviti u sjeckalicu da se dobro usitne pa popržiti na malo ulja. Dok se prži luk ukoliko je potrebno podlijevati sa vodom da ne zagori. Kad je luk gotov, dodati meso, sol, papar i pržiti dok ne dobije lijepu boju, zatim dodati vegete, peršina i lovorov list.


Par minuta miješati pa dodati pasiranu rajčicu i vode da bude u visini prsta-dva preko mesa. Kuhati oko 40 minuta do sat vremena te na kraju dodati veliku žlicu krušnih mrvica pa kuhati još 10-15 minuta.

Posluživanje:

Ja radim gulaš sa više tekućeg dijela, ali sa pola litre vode manje dobit ćete dovoljno gust gulaš i neće biti potrebno dodavati krušne mrvice.


http://www.coolinarika.com/
SHARE

About Zanimljivosti

0 komentari :

Objavi komentar