Sastojci za 1 osobu: 2 jaja 1 žlica nasjeckanog začinskog bilja (kopar, peršin, vlasac) Vegeta Crni papar mljeveni Podravka 20 g maslaca 50 g ribanog sira po izboru. Priprema 1. Jaja lagano istucite pjenjačom. Dodajte začinsko bilje, Vegetu i papar. 2. U tavici zagrijte maslac, pa ulijte jaja, okrećući tavicu da mješavina prekrije dno. 3. Kad su jaja uz rub tvrda, a središte mekano, ravnomjerno ih pospite sirom. 4. Pecite tako još oko 30 sekundi. Tada preklopite rub omleta tako da prekrijete trećinu površine. Posluživanje Omlet zarolajte i poslužite na zagrijanom tanjuru uz svježu rajčicu. Savjet Umjesto sira Lou Palou, možete upotrijebiti Gruyere, Podravec ili bilo koji drugi sir koji se termičkom obradom topi.
0 komentari :
Objavi komentar